Senior Advisor


Aarhus eller København
Friday, December 28, 2018  

Senior Advisors til København og Aarhus

Brænder du for at rådgive topledelser i førende danske virksomheder om det vigtigste? Er du ambitiøs, passioneret og har du personligt drive? Er du vandt til at sælge og tage et kommercielt ansvar? Og kan du levere solide og værdiskabende resultater? Så er du måske vores nye kollega.


Hvem er vi?

I H&B hjælper vi ambitiøse organisationer til at opnå toppræstationer ved at realisere deres potentiale og skabe succesfulde transformationer, fra analyse og strategi til eksekvering og forankring.

Topledelsens agenda er vores agenda, og sammen med vores klienter finder vi svar på komplekse problemstillinger på tværs af områder som vækst, lønsomhed, governance, digitalisering, forretningsudvikling, ledelseskraft, eksekveringskraft, kompleksitet og agilitet. Det vigtigste for os er at skabe resultater, der gør en forskel – for mennesker og med mennesker. Og vi er ikke tilfredse, før vi har skabt reel og langvarig værdi.

Vi har en stærk læringskultur og et konstant fokus på at udvikle os – ligegyldig hvor megen erfaring vi har. Vi prioriterer at være sammen, vi kan lide hinanden, og vi har det sjovt sammen. Læs mere om vores værdier og kultur her.


Hvem er du?

Vi leder efter en fagligt og kommercielt stærk kollega med veludviklede people skills, som vil bidrage til udviklingen af H&B. Vi forventer derfor at du:

  • Har afsluttet en relevant videregående uddannelse (fx cand.merc eller lignende)

  • Har minimum seks års erfaring med management consulting fra et andet konsulenthus (alternativt tilsvarende erfaring fra industrien kombineret med erfaring med management consulting)

  • Har en bred og solid erfaring inden for flere af H&B’s fagområder, har kommerciel forståelse og er vant til at sælge

  • Har erfaring med at lede projektteams

  • Har empati og evne til at leve dig ind i forskellige virksomheders miljø og situation 
     

Er vi et godt match?

Upload CV, motiveret ansøgning og andre relevante dokumenter. Vi glæder os til at høre fra dig!

På vores karriereside kan du læse mere om, hvordan det er at være en del af H&B.